Rocker

Rocker

Het Indo Rocker Board-deck heeft een “rocker” – of “reverse-camber” -bodem. Deze rockerbodem betekent dat het deck niet vlak is en dus minder deck contact maakt met de roller, waardoor een losser gevoel ontstaat, waardoor de rijder geavanceerde balance board-trucs kan uitvoeren zoals 180 of 360 graden spins. Bovendien heeft de Indo Rocker Board niet onze traditionele stops aan de uiteinden van de onderkant van het deck, waardoor het Indo Rocker-bord ook gemakkelijker te draaien en draaien is. Het Indo Rocker board maakt gebruik van dezelfde 6,5 “diameter roller die al onze” Original “-modellen mee hebben. Als u een Indo Original bezit en denkt dat u het onder de knie hebt, dan is de Indo Rocker Board uw volgende logische upgrade.

Bordspecificaties

  • Afmetingen van het dek: 33 “X 16”
  • Rolmaat: 6,5 “diameter
  • Gewichtslimiet: 225 lbs
  • Dekconstructie: 11/16 “Meubelig, Baltisch berkenmultiplex met antislip oppervlak
  • Rollenconstructie: onverwoestbaar gegoten plastic met drie stroken griptape
  • Inclusief: deck, roller en instructie-dvd
  • 5 dekkleuren beschikbaar

Evenwicht en coördinatie

Goede balans en coördinatie zijn van het grootste belang voor de dagelijkse activiteiten. Alles, van wandelen tot sporten, vereist balans. Studies hebben aangetoond dat het evenwicht op elke leeftijd kan worden verbeterd met de juiste training.

Fitness en wellness

Een sterke kern verbetert de balans en stabiliteit en kan vallen en verwondingen tijdens sport of andere activiteiten helpen voorkomen. Evenwichtstraining creëert een krachtige proprioceptieve reactie wanneer instabiliteit wordt ondervonden die essentieel is om de atletische prestaties en het dagelijks welzijn te verbeteren.

Sport en lifestyle

Sport en een actieve levensstijl vereisen een zeer goede balans en stabiliteit. Een van de gemakkelijkste manieren om de sportprestaties te verbeteren, is door een sterk, stabiel en uitgebalanceerd lichaam te creëren.