Kicktail

Kicktail

De Indo Board Kicktail Pro bestaat uit een 40″ x 10″ deck dat ongeveer dezelfde grootte heeft als een wakeskate en maakt gebruik van de Indo Original-roller met een diameter van 6,5″. De Indo Kicktail Pro is perfect voor gevorderde rijders die snowboarden, wakeskate, wakeboard, kitesurfen of deelnemen aan zowat elke andere boardsport. Het tweede model in de Indo Kicktail-serie is het Mini Kicktail-model van de Indo Board. Dit model is speciaal ontworpen voor skaters en heeft een deck van 32″ x 8,75″ en wordt geleverd met onze minirail met een diameter van 5″. De Mini Kicktail is speciaal ontworpen voor skaters die hun trucjes binnenshuis willen oefenen en perfectioneren wanneer ze niet kunnen skaten.

Bordspecificaties

Indo Board Kicktail-modellen zijn gemaakt van premiumkwaliteit 11/16″ Baltisch berkenmultiplex. Indo Board-kicktail-modellen zijn dikker en zijn gebouwd om sterker te zijn dan traditionele skateboarddecks, zodat ze bestand zijn tegen de dagelijkse beslommeringen en trucs zoals grote ollies. Net als skateboards kunnen Indo Board-kicktail-modellen echter breken door extreme trucjes of misbruik, dus gebruik het op eigen risico. Sinds 1998 zijn de kick-modellen van de Indo Board het nummer 1-merk voor skateboardtrainingtools

  • Afmetingen van het dek: Pro model: 40″ x 10″, Mini model: 32″ x 8.75″
  • Roldiameter: Pro-model: 6,5″ diameter, Mini-model: 5″ diameter
  • Gewichtslimiet: PRO = 190 lbs | Mini = 145-165 lbs
  • Dekconstructie: 11/16″ Meubelig, Baltisch berkenmultiplex met antislip oppervlak
  • Rollenconstructie: onverwoestbaar gegoten plastic met drie stroken griptape
  • Inclusief: deck, roller en instructie-dvd
  • Deck-kleuren: Pro Model: Natural, Mini-model: 2 kleuren (zwart of rasta)

Evenwicht en coördinatie

Goede balans en coördinatie zijn van het grootste belang voor de dagelijkse activiteiten. Alles, van wandelen tot sporten, vereist balans. Studies hebben aangetoond dat het evenwicht op elke leeftijd kan worden verbeterd met de juiste training.

Fitness en wellness

Een sterke kern verbetert de balans en stabiliteit en kan vallen en verwondingen tijdens sport of andere activiteiten helpen voorkomen. Evenwichtstraining creëert een krachtige proprioceptieve reactie wanneer instabiliteit wordt ondervonden die essentieel is om de atletische prestaties en het dagelijks welzijn te verbeteren.

Sport en lifestyle

Sport en een actieve levensstijl vereisen een zeer goede balans en stabiliteit. Een van de gemakkelijkste manieren om de sportprestaties te verbeteren, is door een sterk, stabiel en uitgebalanceerd lichaam te creëren.