Original Print

Indoboard Original

De Original is waar het allemaal begon in 1998. De Original’s hebben een ovale vorm en zijn 75 x 45 cm. De Originals hebben stoppers aan de onderzijde  en de  rol heeft een diameter van ongeveer 16 cm. De verhoudingen tussen de board-lengte en de dikte van de rol is essentieel. De stoppers voorkomen enigszins dat het board wegschiet bij een verkeerde move.

Door met het board op de rol te balanceren en heen en weer te bewegen, boots je surf-bewegingen na en train je core stabiliteit. Tevens train je reflex en spierkracht. Door de aanhouden de spanning en uitdaging om te blijven staan, blijft het een bezigheid die niet snel zal vervelen. Wanneer je iets meer gevorderd bent komt de uitdaging van verschillend tricks! Vele skateboard tricks en surf moves zijn te trainen op een Indoboard en ondertussen train je nog steeds balans en spierkracht!

Een standaard set bestaat uit een board en een rol. De sets zijn uit te breiden met een balanskussen, een Boardbag en Indoboard mat.

Bij alle Original een gratis poster

De uitgebreide poster is aan beide zijden voorzien van oefeningen gericht op balans- en fitness training. De oefeningen zijn ook gericht op training voor je bovenlijf!

Bordspecificaties

Indo boards zijn gebouwd met de beste kwaliteit materialen die beschikbaar zijn en zijn speciaal gemaakt om de ontberingen van het dagelijks gebruik te weerstaan. Met 20 jaar onderzoek en ontwikkeling achter ons, zijn we ervan overtuigd dat onze producten niet alleen goed presteren, maar ook de tand des tijds zullen doorstaan.
  • Afmetingen van het dek: 30″ x 18″
  • Rolmaat: 6,5″ diameter
  • Gewichtslimiet: 250 lbs
  • Dekconstructie: 11/16″ Meubelig, Baltisch berkenmultiplex met antislip oppervlak
  • Rollenconstructie: onverwoestbaar gegoten plastic met drie stroken griptape
  • 11 dekkleuren beschikbaar

Evenwicht en coördinatie

Goede balans en coördinatie zijn van het grootste belang voor de dagelijkse activiteiten. Alles, van wandelen tot sporten, vereist balans. Studies hebben aangetoond dat het evenwicht op elke leeftijd kan worden verbeterd met de juiste training.

Fitness en wellness

Een sterke kern verbetert de balans en stabiliteit en kan vallen en verwondingen tijdens sport of andere activiteiten helpen voorkomen. Evenwichtstraining creëert een krachtige proprioceptieve reactie wanneer instabiliteit wordt ondervonden die essentieel is om de atletische prestaties en het dagelijks welzijn te verbeteren.

Sport en lifestyle

Sport en een actieve levensstijl vereisen een zeer goede balans en stabiliteit. Een van de gemakkelijkste manieren om de sportprestaties te verbeteren, is door een sterk, stabiel en uitgebalanceerd lichaam te creëren.