Prio Fit

Prio Fit

Het nieuwe Prio Fit board is een variatie op de Original. De rol van de Prio Fit is ongeveer 13 cm doorsnee t.o.v. 16 cm van de Original en het board is 7 cm korter. Dit maakt de set extra geschikt voor kleinere en lichtere personen.  Het indo Flo cushion is afhankelijk van hoe hard je het opblaast tussen 30 en 35 cm. 

De Prio Fit kan besteld worden in 3 variaties:

Board met rol / board met cushion / board met rol en cushion

 

Boardspecificaties

  • Afmetingen van het dek: 71 x 38 cm
  • print: Grid Art
  • Gewichtslimiet: 400 pond
  • Dekconstructie: Baltisch berkenmultiplex met grove antisliplaag
  • Kan worden gebruikt met rol of Indo Flo cushion
  • Dekafwerking: antislip structuur

Evenwicht en coördinatie

Goede balans en coördinatie zijn van het grootste belang voor de dagelijkse activiteiten. Alles, van wandelen tot sporten, vereist balans. Studies hebben aangetoond dat het evenwicht op elke leeftijd kan worden verbeterd met de juiste training.

Fitness en wellness

Een sterke kern verbetert de balans en stabiliteit en kan vallen en verwondingen tijdens sport of andere activiteiten helpen voorkomen. Evenwichtstraining creëert een krachtige proprioceptieve reactie wanneer instabiliteit wordt ondervonden die essentieel is om de atletische prestaties en het dagelijks welzijn te verbeteren.

Sport en lifestyle

Sport en een actieve levensstijl vereisen een zeer goede balans en stabiliteit. Een van de gemakkelijkste manieren om de sportprestaties te verbeteren, is door een sterk, stabiel en uitgebalanceerd lichaam te creëren.