Mini Pro

Mini Pro

De Indo Mini Pro is lichter en heeft minder oppervlakte dan het Indo Pro-model. Het Indo Board Mini Pro-model is perfect voor gevorderde rijders die snel en los willen werken, zodat ze trucs zoals ollies, spins, shuv-its, grijpers, luchtdruppels en meer kunnen uitvoeren !. De Indo Mini Pro is ideaal voor snowboarders, wakesurfers, wakeboarders en kitesurfers. De toevoeging van het IndoFLO 24 “Gigante kussen in zowel het Pro FLO-model als het Pro Training-pakket zal de gebruiker in staat stellen om het Gigante-kussen onder het dek te plaatsen (in plaats van de roller) en een 360 graden bewegingsbereik te ervaren dat precies simuleert de rail naar rail of hiel-tot-teen beweging die heerst in boardsporten.

Bordspecificaties

  • Afmetingen van het dek: 39 “X 12”
  • Rolmaat: 8,5 “diameter
  • Gewichtslimiet: 300 lbs
  • Dekconstructie: 11/16 “Meubelig, Baltisch berkenmultiplex met antislip oppervlak
  • Rollenconstructie: onverwoestbaar gegoten plastic met drie stroken griptape
  • Inclusief: deck, roller en instructie-dvd
  • 4 dekkleuren beschikbaar

Evenwicht en coördinatie

Goede balans en coördinatie zijn van het grootste belang voor de dagelijkse activiteiten. Alles, van wandelen tot sporten, vereist balans. Studies hebben aangetoond dat het evenwicht op elke leeftijd kan worden verbeterd met de juiste training.

Fitness en wellness

Een sterke kern verbetert de balans en stabiliteit en kan vallen en verwondingen tijdens sport of andere activiteiten helpen voorkomen. Evenwichtstraining creëert een krachtige proprioceptieve reactie wanneer instabiliteit wordt ondervonden die essentieel is om de atletische prestaties en het dagelijks welzijn te verbeteren.

Sport en lifestyle

Sport en een actieve levensstijl vereisen een zeer goede balans en stabiliteit. Een van de gemakkelijkste manieren om de sportprestaties te verbeteren, is door een sterk, stabiel en uitgebalanceerd lichaam te creëren.