Yoga board

Yoga bord

De Indo Yoga Board is de originele studio-gebaseerde yogaraad, ontworpen om yoga naar het volgende niveau te brengen door traditionele yoga te nemen en deze te verplaatsen naar een onstabiele omgeving die vergelijkbaar is met de steeds populairdere beoefening van Stand Up Paddle (SUP) Yoga of Paddle Board Yoga. Met de Indo Yoga Board kunnen alle yogaliefhebbers deze nieuwe vorm van yoga ervaren zonder een opstaand peddelbord, een waterlichaam of perfect weer. Een uniek kenmerk van de Indo Yoga Board is de mogelijkheid om het niveau van instabiliteit te variëren om gebruikers van alle niveaus, van beginners tot de meest geavanceerde yogabeoefenaars, tegemoet te komen.

Bordspecificaties

  • Afmetingen van het dek: 69″ x 16″
  • Gewicht: 29 lbs.
  • Gewichtslimiet: 400 pond
  • Dekconstructie: 3/4″ Meubelgraad, Baltisch berkenmultiplex met hout- of kurkoppervlak
  • Kan worden gebruikt met twee of drie 14″ IndoFLO-kussens onder het dek voor extra instabiliteit
  • Dekafwerking: natuurlijk hout of kurk

Evenwicht en coördinatie

Goede balans en coördinatie zijn van het grootste belang voor de dagelijkse activiteiten. Alles, van wandelen tot sporten, vereist balans. Studies hebben aangetoond dat het evenwicht op elke leeftijd kan worden verbeterd met de juiste training.

Fitness en wellness

Een sterke kern verbetert de balans en stabiliteit en kan vallen en verwondingen tijdens sport of andere activiteiten helpen voorkomen. Evenwichtstraining creëert een krachtige proprioceptieve reactie wanneer instabiliteit wordt ondervonden die essentieel is om de atletische prestaties en het dagelijks welzijn te verbeteren.

Sport en lifestyle

Sport en een actieve levensstijl vereisen een zeer goede balans en stabiliteit. Een van de gemakkelijkste manieren om de sportprestaties te verbeteren, is door een sterk, stabiel en uitgebalanceerd lichaam te creëren.