Pro Print

Pro

Het Indo Board Pro-model was oorspronkelijk specifiek ontworpen om ervaren Indo Board-rijders in staat te stellen om te leren stappen (zie video hier). De verlengde lengte van het Indo Board Pro-deck is ook geschikt voor langere rijders (meer dan 6 voet lang), zodat ze de brede stand kunnen hebben die nodig is voor verschillende soorten krachttraining op de balansborden. Het Pro-model is een favoriet onder de fitnesstrainers van Indo Board voor gebruik in specifieke boardsporttrainingen, waaronder; surftrainingen, snowboardtraining, wakeboardtraining, skateboardtraining en algemene balans, stabiliteit en kernkrachtoefeningen.

Bordspecificaties

Indo boards zijn gebouwd met de beste kwaliteit materialen die beschikbaar zijn en zijn speciaal gemaakt om de ontberingen van het dagelijks gebruik te weerstaan. Met 20 jaar onderzoek en ontwikkeling achter ons, zijn we ervan overtuigd dat onze producten niet alleen goed presteren, maar ook de tand des tijds zullen doorstaan.

  • Afmetingen van het dek: 43″ x 15″
  • Rolmaat: 8,5″ diameter
  • Gewichtslimiet: 300 lbs
  • Dekconstructie: 11/16″ Meubelig, Baltisch berkenmultiplex met antislip oppervlak
  • Rollenconstructie: onverwoestbaar gegoten plastic met drie stroken griptape
  • 3 dekkleuren beschikbaar

Evenwicht en coördinatie

Goede balans en coördinatie zijn van het grootste belang voor de dagelijkse activiteiten. Alles, van wandelen tot sporten, vereist balans. Studies hebben aangetoond dat het evenwicht op elke leeftijd kan worden verbeterd met de juiste training.

Fitness en wellness

Een sterke kern verbetert de balans en stabiliteit en kan vallen en verwondingen tijdens sport of andere activiteiten helpen voorkomen. Evenwichtstraining creëert een krachtige proprioceptieve reactie wanneer instabiliteit wordt ondervonden die essentieel is om de atletische prestaties en het dagelijks welzijn te verbeteren.

Sport en lifestyle

Sport en een actieve levensstijl vereisen een zeer goede balans en stabiliteit. Een van de gemakkelijkste manieren om de sportprestaties te verbeteren, is door een sterk, stabiel en uitgebalanceerd lichaam te creëren.