Gebruikte demo boards

Original

De Indo Board Original is waar het allemaal begon in 1998. De Original heeft een 30″ x 10″ ovale en een 6,5″ diameter roller en heeft 11 kleurkeuzes. De Original Series wordt geleverd in 6 duidelijk verschillende opties die dit iconische product mogelijk maken. Voor iedereen die op zoek is naar een leuke en uitdagende manier om hun balans, kern- en beensterkte en algehele stabiliteit te verbeteren.

Bordspecificaties

Indo boards zijn gebouwd met de beste kwaliteit materialen die beschikbaar zijn en zijn speciaal gemaakt om de ontberingen van het dagelijks gebruik te weerstaan. Met 20 jaar onderzoek en ontwikkeling achter ons, zijn we ervan overtuigd dat onze producten niet alleen goed presteren, maar ook de tand des tijds zullen doorstaan.
  • Afmetingen van het dek: 30″ x 18″
  • Rolmaat: 6,5″ diameter
  • Gewichtslimiet: 250 lbs
  • Dekconstructie: 11/16″ Meubelig, Baltisch berkenmultiplex met antislip oppervlak
  • Rollenconstructie: onverwoestbaar gegoten plastic met drie stroken griptape
  • 11 dekkleuren beschikbaar

Evenwicht en coördinatie

Goede balans en coördinatie zijn van het grootste belang voor de dagelijkse activiteiten. Alles, van wandelen tot sporten, vereist balans. Studies hebben aangetoond dat het evenwicht op elke leeftijd kan worden verbeterd met de juiste training.

Fitness en wellness

Een sterke kern verbetert de balans en stabiliteit en kan vallen en verwondingen tijdens sport of andere activiteiten helpen voorkomen. Evenwichtstraining creëert een krachtige proprioceptieve reactie wanneer instabiliteit wordt ondervonden die essentieel is om de atletische prestaties en het dagelijks welzijn te verbeteren.

Sport en lifestyle

Sport en een actieve levensstijl vereisen een zeer goede balans en stabiliteit. Een van de gemakkelijkste manieren om de sportprestaties te verbeteren, is door een sterk, stabiel en uitgebalanceerd lichaam te creëren.